Pilates

Hvad er pilates 


Pilates har opnået stor respekt og anerkendelse verden over. Det er et 100 år gammelt træningssystem udviklet af

Joseph Hubertus Pilates.

 

Pilates er et unikt all-round træningssystem, som består af nogle træningsmetoder og øvelser, som er yderst effektive og målrettede. Alle øvelser udføres i et stille og roligt tempo, uden musik, og der er god tid til at komme i dybden med den enkelte øvelse. Kvalitet frem for kvantitet. Hver øvelse i pilates systemet er målrettet et specifikt område på kroppen. Her er tale om smidigheds- og styrketræning med fokus på hele din core.

 

Hos CorPilates vil du opleve kombinationen af det bedste fra klassisk- og moderne pilates. Der tilføres klassiske og moderne redskaber, som Magie Circle, foamroller, yogablokke, elastikker og bolde. Disse tilføres træningen, så du kommer endnu dybere i hver enkelt øvelse, og du får endnu større udbytte af din træning.

 

Du bruger din egen kropsvægt som modstand i udførelsen af de forskellige øvelser. For at opbygge muskelmasse kræves en vis belastning af kroppens muskler. Til pilates vil du hurtigt opleve, hvor effektivt det er, at anvende egen kropsvægt, da det stiller store krav til din stabilitet i hele kroppen, og aktiverer flere muskler samtidigt.

Joseph H. Pilates


“Efter 10 lektioner føler du dig bedre tilpas, efter 20 ser du bedre ud, og efter 30 lektioner har du fået en ny krop”

Joseph Hubertus Pilates

(1880 - 1967

 

“If your spine is stiff at 30, you are old. If it is flexible at 60, you are young"

Joseph Hubertus Pilates

(1880 - 1967)

Hvad vores deltagere siger...

Gør mig glad


“Pilates gør mig glad, for vi har det sjovt, mens vi træner, og kommer i super form.

Pilates gør godt, for mine smerter i skulder er totalt væk”

“Susanne"

God træning


“God træning for hele kroppen, uden overbelastning.

Smerter i hoften er stort set væk”

“Anne"

Positiv forandring


“CorPilates efterfødselshold, har været så godt for min krop efter graviditet og fødsel. Jeg mærkede en positiv forandring på min krop for første gang, jeg var til træning. 
Maria

Pilates hold

Pilates matwork

Se booking for dage (75 min) | 10 Pladser

Pilates matwork er en unik træningsform, som vil give dig en solid grundstyrke, større smidighed og fleksibilitet og øger din kropsbevidsthed. Pilates matwork har stor træningseffekt og hurtige og mærkbare resultater. Du vil efter få gange opleve en mere harmonisk krop.

Pilates springbord

Se bookning for dage | (75 min)| 6 Pladser

Ved pilates på springboard bruger du fjedermodstanden til at styrke og stabilisere kroppens muskler. Herved opnår du en yderst effektiv træning, og du vil efter få gange opleve en stærk krop, fordi alle muskler aktiveres på pilates springboard.

Det anbefales, du deltager 3 gange på pilates matwork inden.

Pilates herrehold - matwork

Forløb Man/tors | 19.30-2045 | 10 Pladser 

Pilates er også for mænd!  Til pilates vil du hurtigt opleve, hvor effektivt det er, at anvende egen kropsvægt, da det stiller store krav til din stabilitet i hele kroppen, og aktiverer flere muskler samtidigt. Du opnår en solid grundstyrke og større smidighed. Selvom det er pilates på hold, så vil du altid opleve individuel guidning. 

Pilates efterfødselshold

Forløb Fre | 10.00-11.15 | NYT HOLD aug 2024 | 10 Pladser samt baby

 

Den bedste træningsform efter fødsel i selskab med baby. På dette hold er der ekstra fokus på optræning af bækkenbund, mave- og rygmuskler, som har været særligt belastet under graviditeten.

En blid men styrkende måde at genoptræne og smidiggøre din krop på efter fødslen.

Pilates privat og duo

Tid efter aftale  (1 time) | 1-2 Pladser

 

Her kan du enten træne alene, eller sammen med din mand, kone, kæreste, veninde etc. Træningen tilpasses dit/dine behov, så du/I opnår maksimalt effekt af træningen. Forud for privat & duet træningen afholdes en samtale med afstemning af ønsker og behov, så der sikres de bedste betingelser for din træning.