Yinlates

Hvad er Yilates


CorPilates eget unikke koncept af det bedste fra to verdener, Pilates matwork og Yin Yoga. Du vil opleve, hvordan disse 2 verdener går meget fint hånd i hånd og komplimenterer hinanden i styrke og smidighed.

Yinlates kan beskrives som en yin- og en yang klasse. Yang, som på dette hold er pilates øvelser, efterfulgt af yin yoga stillinger.


Yinlates starter med pilates matwork, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand i udførelsen af de forskellige øvelser. For at opbygge muskelmasse kræves en vis belastning af kroppens muskler. og i pilates øvelserne vil du hurtigt opleve, hvor effektivt det er, at anvende egen kropsvægt, da det stiller store krav til din stabilitet i hele kroppen, og aktiverer flere af dine muskler samtidigt. 


Den muskulære aktivitet (Pilates), bliver efterfulgt af masse blide og rolige Yin Yoga stræk. Du vil tydeligt opleve det fysiske skift fra den muskulære aktivitet, Pilates krævende præcision og kontrol i øvelserne, til det blide flow, hvor du “rejser ind i Yin land”, som er en indadvendt Yoga praksis.


I Yin Yoga er det i modsætning til Pilates, at give slip på det muskulære. Men også at give dig selv tid og ro i krop og sind. Det er en nærværende og fordybende praksis , hvor der er særligt fokus på bindevævet, også kaldet fascia.

Et typisk tegn på et sundt bindevæv er, når du generelt føler dig godt tilpas, føler en lethed i kroppen og en god bevægelsesfrihed. Det kan minde om et spindelvæv, som er let og elastisk. Hvis du derimod føler dig stiv, øm og besværet i kroppen, kan det være et tegn på dit bindevæv ikke har det godt. Når bindevævet ikke har det godt, så bliver det

uelastisk/usmidigt.

Yoga & Pilates i et´


"Yoga og pilates komplimenterer hinanden naturligt. Kroppen har brug for muskulær aktivitet, ligesom den også har brug for de blide stræk fra Yin Yoga. Både pilates og Yin Yoga kræver, at vi fokuserer på åndedrættet, oplever kroppen blive mere  bevægelig, stærk og smidig ved korrekt justering. Oplev hvordan krop og sind smelter sammen igennem YinLates,"


Anette Wimmer, indehaver af CorPilates

Hvad vores deltagere siger...

Gør mig glad


“Pilates gør mig glad, for vi har det sjovt, mens vi træner, og kommer i super form.

Pilates gør godt, for mine smerter i skulder er totalt væk”

“Susanne”

God træning


“God træning for hele kroppen, uden overbelastning.

Smerter i hoften er stort set væk”

“Anne”

Positiv forandring


“CorPilates efterfødselshold, har været så godt for min krop efter graviditet og fødsel. Jeg mærkede en positiv forandring på min krop for første gang, jeg var til træning."
"Maria"

Yinlates hold

Yinlates matwork

Se bookning for dage | (75 min) | 10 Pladser


Med Yinlates får du det bedste fra to verdener i et og samme hold. Dette hold er til dig der både ønsker Pilates for styrke og Yin Yoga med stræk, ro, nærvær og fokus på bindevævet. Holdet består af ca 40 min pilates matwork og efterfølgende ca 35 min Yin Yoga.